Το πήρε η Μπαρτσελόνα! - Ειδήσεις Pancreta

Με χατ τρικ του Λουίς Σουάρες η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Γρανάδα και στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φτάνοντας τα 24 πρωταθλήματα.

Λίγο έλειψε να το χάσει μέσα από τα χέρια της, όταν τον Απρίλιο έκανε τρεις συνεχόμενες ήττες και έδωσε ελπίδες στην Ρεάλ και την Ατλέτικο, αλλά η ομάδα της Βαρκελώνης σοβαρεύτηκε στο τέλος και κάνοντας το πέντε στα πέντε, σήκωσε την κούπα στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Στον τελευταίο αγώνα είχε αντίπαλό της την Γρανάδα την οποία …ανέλαβε να κερδίσει ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός, με χατ τρικ έδωσε την νίκη και το πρωτάθλημα στους Μπλαουγκράνα.

Μετά την λήξη του αγώνα, οργανώθηκε γλέντι στα αποδυτήρια, ενώ η καθιερωμένη βόλτα στην πόλη με το ξεσκέπαστο λεωφορείο μπορεί να περιμένει μέχρι το άλλο Σάββατο, οπότε είναι και ο τελικός Κυπέλλου, με την Μπαρτσελόνα να ελπίζει στο νταμπλ.

Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Καταλανοί έφτασαν τις έξι κατακτήσεις στα τελευταία οκτώ χρόνια, κάτι που δεν έχουν κάνει ποτέ ξανά στην ιστορία τους.


Πηγή: koutipandoras.gr