Στους οκτώ οι «πράσινοι», αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» - Ειδήσεις Pancreta

Χωρίς πλεονέκτημα έδρας συνεχίζουν στα πλέι οφ οι «πράσινοι» που ηττήθηκαν χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές (91-86) και έμειναν στην τρίτη θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς προηγήθηκε με 52-43 στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν εξαιρετικά εύστοχη από την περιφέρεια (11/12 τρίποντα), αλλά τον... πρόδωσε η άμυνα, βρέθηκε να χάνει 

77-76 πέντε λεπτά πριν από το τέλος και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.

Στον δρόμο προς το Final-4 του Βερολίνου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση.

INTIME

Εκτός μετά από 11 χρόνια

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το αποψινό ματς των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ΤΣΣΚΑ καθώς χθες βράδυ αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης και θα απουσιάσουν από τα νοκ άουτ για πρώτη φορά ύστερα από 11 χρόνια! 

Ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη της Ζαλγκίρις επί της Μπαρτσελόνα για να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της πρόκρισης, όμως οι Καταλανοί επικράτησαν 66-59 και τον άφησαν εκτός.

INTIME

Οι Καταλανοί ουσιαστικά... έσπασαν την τετραπλή ισοβαθμία την οποία προσδοκούσαν οι Πειραιώτες με κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε (σ.σ. πριν αποκλειστεί η ομάδα του) ότι «θα παίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ενέργεια σ’ αυτό το παιχνίδι και να κλείσουμε το Top 16 με νίκη».

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

Μπορεί να απομένουν τέσσερα ακόμα ματς -τα οποία θα διεξαχθούν σήμερα- ωστόσο τα ζευγάρια των πλέι οφ είναι ήδη γνωστά βάσει των χθεσινών αποτελεσμάτων.

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας

Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός

* Πρώτες αναφέρονται οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα έδρας

Οι διασταυρώσεις στο Final Four

Φενέρμπαχτσε/ Ρεάλ Μαδρίτης - Λαμποράλ Κούτσα/Παναθηναϊκός

Λοκομοτίβ Κουμπάν/Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Ερυθρός Αστέρας


Πηγή: efsyn.gr