Η ψυχωμένη Ρεάλ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην Primera Division - Ειδήσεις Pancreta

Αν και με δέκα παίκτες από το 84' και με το σκορ στον ηλεκτρονικό πίνακα του «Καμπ Νόου» να δείχνει το 1-1, η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κέρδισε την αιώνια αντίπαλό της Μπαρτσελόνα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο Ισπανικό πρωτάθλημα επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στο μεγάλο ντέρμπι της 31ης στην Primera Division, η «Βασίλισσα» κέρδισε με 2-1 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έντονα συγκινησιακό κλίμα για τους Καταλανούς, λόγω του θανάτου του Γιόχαν Κρόιφ.

Η Ρεάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56΄. Ο Πικέ άνοιξε μέσα σε αποθέωση το σκορ όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Καταλανούς. Έξι λεπτά αργότερα ο Μπενζεμά ισοφάρισε ενώ ο Ρονάλντο κράταγε το καλύτερο για την ομάδα λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Στο 85', πετυχαίνοντας το 29ο γκολ στο πρωτάθλημα με πλασέ από πλάγια θέση, χάρισε τη μεγάλη νίκη στους Μαδριλένους.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ AP Photo/Emilio Morenatti

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Σέρχιο Ράμος πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πρώτο μέρος της αναμέτρησης κινήθηκε σε «ρηχά νερά» με την Μπάρτσα να δημιουργεί δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Η Ρεάλ έδωσε χώρο στους αντιπάλους της και κυνηγούσε το γκολ στις αντεπιθέσεις.

Το παιχνίδι άλλαξε στο δεύτερο μέρος και απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό. Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερα 45λεπτο.

Η Μπαρτσελόνα παρά την ήττα παραμένει πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα (εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος). Ακολουθεί με έξι βαθμούς λιγότερους η Ατλέτικο και με εφτά η Ρεάλ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (74' Αρντά Τουράν), Ινιέστα, Μέσι, Νειμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ (91' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (78' Χεσέ Ροντρίγκεθ).


Πηγή: efsyn.gr