Αυτό είναι το «μυστικό» της Λέστερ που την οδηγεί στο πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ) - Ειδήσεις Pancreta

Οι «Αλεπούδες» οδηγούνται στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, έχοντας συγκεντρώσει τα βλέμματα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας. Όλοι ψάχνουν το κρυφό όπλο της ομάδας του Ρανιέρι που έχει κάνει τους μεγάλους της Αγγλίας να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Το μυστικό είναι ο Ταϊλανδός βουδιστής μοναχός που μοιράζει φυλαχτά και «ευλογεί» τον αγωνιστικό χώρο του «King Power Stadium»! Κι έτσι, λύνεται επιτέλους το «μυστήριο» πίσω από την τρομερή πορεία που διάγει η Λέστερ τη φετινή σεζόν, αποκαλύφθηκε! Είναι ένας βουδιστής μοναχός, στον οποίο στράφηκε προ τριετίας ο -αφοσιωμένος ομόθρησκος και μεγάλος οπαδός του κάρμα- ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο Ταϊλανδός μεγιστάνας, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, προκειμένου να φέρει καλοτυχία στην ομάδα του. «Τα τελευταία τρία χρόνια επισκέπτομαι με τους συναδέλφους μου την Αγγλία, προκειμένου να ευλογήσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να μοιράσουμε φυλαχτά στους ποδοσφαιριστές. Την τελευταία φορά πέρασα ένα κόσμημα με γούρι στο λαιμό τους και τους μοίρασα κάποια υφασμάτινα φυλαχτά. Δεν είμαι σίγουρος για το αν κατάλαβαν αυτά που τους εξήγησα, γνωρίζουν όμως πως θα τους έφερναν καλοτυχία και πως το καλό κάρμα θα διαδιδόταν και θα επιδρούσε θετικά σε αυτούς», ανέφερε αρχικά.

«Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου είχε ζητήσει να πηγαίνουμε εκεί και να προσευχόμαστε για μια ευνοϊκή χρονιά και τύχη στο παιχνίδι, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Αρχικά οι επισκέψεις μας φαίνονταν παράξενες στους παίκτες, αλλά πλέον η εικόνα ενός μοναχού στο γήπεδο με φυλακτά ανά χείρας, είναι μια οικεία εικόνα για αυτούς», προσέθεσε ο 64χρόνος Πχρα Προμανγκαλατσάν. Και κατέληξε: «Είναι χαρούμενοι όταν μας βλέπουν εκεί. Μας χαιρετάνε και συμπεριφέρονται πάντα με αβρότητα. Αν και υπάρχουν άτομα από διαφορετικές θρησκείες, είμαστε ο ένας κοντά στον άλλον, σαν καλοί φίλοι. Αν η ομάδα συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, να προσπαθεί τόσο σκληρά, θα είναι σίγουρα το νούμερο ένα στη φετινή Premier League».


Πηγή: koutipandoras.gr