Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1 - Ειδήσεις Pancreta
Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό -Στο 3' ανοίγει το σκορ o Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό -Στο 38' ο Φορτούνης δίνει στον Καμπιάσο, αυτός πιάνει πολύ δυνατό σουτ και νικά τον Στιλ κάνοντας το  1-1 
Η ώρα για το ελληνικό «clasico» έφτασε. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν αυτή την ώρα  τα ξίφη τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. O αγώνας μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, όμως και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη γοήτρου. 

Στο 3' φοβερή μπαλιά του Λέτο για τον Μπεργκ στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, αυτός κοντρολάρει και με ψύχραιμο και ωραίο πλασέ κάτω από τα πόδια του Ρομπέρτο, κάνει το 0-1.

Στο 38' ο Φορτούνης δίνει στον Καμπιάσο, αυτός πιάνει πολύ δυνατό σουτ και νικά τον Στιλ για το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης.  Ο Τσόρι ήταν εκτεθειμένος και έκρυβε (χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα) εν μέρει το οπτικό πεδίο του Στιλ. Γι' αυτό και ο βοηθός σήκωσε σημαία για οφσάιντ. Ωστόσο, ο Κύζας το πήρε πάνω του κι έδειξε σέντρα, με το 1-1 στο αιώνιο ντέρμπι!

Στο 87' γκόλ για τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντα Κόστα νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη άμυνα και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Στιλ που δεν πρόλαβε να αντιδράσει. 

Τραγικά λάθη από την άμυνα του Παναθηναϊκού, από τους Μέστο και Ταυλαρίδη και ο Ιντέγε δεν είπε "όχι" στα δώρα και δεν λάθεψε απέναντι από τον Στιλ, στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Άγγλου πορτιέρο

Πηγή: protothema