Το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta

Το 43ο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός έπειτα από την εύκολη νίκη που πέτυχε, με 3-0, απέναντι στη Βέροια. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σοκ του αποκλεισμού από την Άντερλεχτ, ενώ μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νταβίντ Φουστέρ.

INTIME/LATO KLODIAN

Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη σεζόν, είχε την περισσότερη διάθεση από τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα και με δύο γκολ (19', 65') οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη.

INTIME/LATO KLODIAN

Το τρίτο τέρμα πέτυχε ο Πουλίδο (83') και το τελευταίο σφύριγμα  βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να απολαμβάνουν τον φετινό τίτλο, αλλά κάπως... μαγκωμένοι μετά την αποτυχία στο Europa League.

Επόμενος στόχος της ομάδας του Πειραιά το Κύπελλο που θα σημάνει και την κατάκτηση του νταμπλ.

INTIME/LATO KLODIAN
INTIME/LATO KLODIAN

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Βούρος, Ντα Κόστα, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Κασάμι, Φουστέρ, Ντομίνγκες (66’ Φορτούνης), Κολοβός (66’ Ερνάνι), Πουλίδο 
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Πούγγουρας, Μπράβο, Νέτο, Άρτσε, Σιόντης, Γιουσούφ, Ανάκογλου (84’ Μεληκιώτης), Μαγέφσκι (59’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης (70’ Καϊκούτ)


Πηγή: efsyn.gr