Δεν τα κατάφερε στη Μόσχα ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta

Έπεσε ηρωικά ο Ολυμπιακός στη Μόσχα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν κατάφεραν πάρουν τη νίκη μέσα στην έδρα της «αρκούδας». Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ από την οποία ηττήθηκε με 92-85, σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου του ΤΟP-16 της Euroleague. 

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκίνησε με κακές επιλογές στην επίθεση και χωρίς τη συνηθισμένη συμπαγή άμυνα με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να πάρει το προβάδισμα από νωρίς. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε και έφερε το παιχνίδι σε απόσταση βολής στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να περιορίσει τη ρωσική ομάδα και βρέθηκε πίσω με οκτώ πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αντεπίθεση από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έφτασαν στη ισοράφικη και παρέμειναν κοντά στο σκορ.

Αμφίρροπα κύλησε και το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακο να παραμένει σε απόσταση αναπνοής. Η ΤΣΣΚΑ, όμως, με μπροστάρη τον Χίγκινς κατάφερε να προηγηθεί με οκτώ πόντους και στα τελευταία λεπτά, παρά τις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων» κράτησε τον έλεγχο του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 18-15, 41-33, 66-61, 92-85 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό 19 (1), Κουλάγκιν, Τεόντοσιτς 21 (3), Φριντζόν 3 (1), Νίκολς, Τζάκσον 3, Φρίλαντ 8, Βοροντσέβιτς 1, Χίγκινς 12 (2), Χριάπα 4, Κουρμπάνοφ 11, Χάινς 10. 

Ολυμπιακός: Τζόνσον-Όντομ, Χάντερ 15, Παπαπέτρου, Σπανούλης 15 (1), Στρόμπερι 9 (1), Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης 19 (1), Μάντζαρης, Χάκετ 17 (3), Λοτζέσκι 10 (2). 


Πηγή: efsyn.gr