Ο Ολυμπιακός τους βαθμούς, ο ΠΑΟΚ τις εντυπώσεις - Ειδήσεις Pancreta

Δύσκολη νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στη Super League που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο «Δικέφαλος» είχε καλή παρουσία απέναντι στους πρωταθλητές, οι οποίοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν ξανά την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της, παρά το σωστά οργανωμένο της παιχνίδι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά δεν κατόρθωσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, καθώς οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ εξατμίζονταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού. 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός σημείωσε την 20η νίκη του σε 21 αγώνες της Super League, με σκόρερ τον Ομάρ Ελαμπντελαουί μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα αμφότερες οι ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Τζαβέλλας (στο 66΄) και Ζντιέλαρ (στο 70΄).

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ, Φορτούνης (80' Φουστέρ), Πάρντο (84' Σεμπά), Ντουρμάζ (73' Μπουχαλάκης), Ιντέγε.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Τζιόλης (81' Σάμπο), Τσίμιροτ, Πέλκας (68' Σκόνδρας), Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (77' Γκολάσα).


Πηγή: efsyn.gr