Έμεινε στο «μηδέν» με το Κόσοβο, έπεσε από την κορυφή η Εθνική - Ειδήσεις Pancreta

Χωρίς γκολ (τελικό αποτέλεσμα: 0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρησης της Ελλάδας με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Nations League

Η ισοπαλία αυτή έριξε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από την πρώτη θέση του ομίλου του, με τη Σλοβενία να είναι πλέον μόνη της στην κορυφή και να έχει το προβάδισμα έναντι στην εθνική μας.

Στο σημερινό ματς, η Ελλάδα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Μπακασέτα στο 19ο λεπτό.

Στο β' μέρος, το Κόσοβο ανέβασε την απόδοσή του για περίπου ένα 20λεπτο και έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει και να βάλει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση την εθνική μας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζόνι Φαν Σιπ επιχείρησε με αλλαγές να διαφοροποιήσει τον ρυθμό της Ελλάδας, η οποία στα τελευταία λεπτά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν άκαρπη απέναντι στο αντίπαλο τέρμα, με το ματς να καταλήγει στη «λευκή» ισοπαλία.

Μοιραία, η πρώτη θέση του ομίλου θα κριθεί στα τελευταία δύο ματς της Εθνικής: πρώτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μολδαβία και στη συνέχεια με τον εντός έδρας καθοριστικό αγώνα κόντρα στην πρωτοπόρο Σλοβενία.


Πηγή: efsyn.gr