«Έφυγε» στα 49 από ανακοπή καρδιάς ο Νίκος Γιαλαμάς - Ειδήσεις Pancreta

Την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς άφησε σε ηλικία 49 ετών στο Ηράκλειο Κρήτης ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Νίκος Γιαλαμάς.

Λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης (9/9), ο 49χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή καθ' οδόν για το νοσοκομείο.

Ο Νίκος Γιαλαμάς βρισκόταν στη Λεωφόρο Δημοκρατίας όταν δεν αισθάνθηκε καλά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα.

Ο Νίκος Γιαλαμάς γεννήθηκε στις 13/05/1971 και εκτός από τον ΟΦΗ έπαιξε σε Άγιο Νικόλαο, Πανσερραϊκό, Χανιά, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Γιούχτα και Πατούχα.

Με τον ΟΦΗ, με προπονητή τον Ευγένιο Γκέραρντ, έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία τις σεζόν 1995-1996, 1996-1997, 1997-1998 και 1998-1999.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (10/09) στις 16.00, από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου (Νέο Κοιμητήριο) όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την απώλεια του Ν. Γιαλαμά

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης σε συλλυπητήριο μήνυμά του για την ξαφνική απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαλαμά, αναφέρει:

«Μεγάλη απώλεια για το κρητικό ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Γιαλαμάς συνέδεσε την ποδοσφαιρική του πορεία και καταξίωση με τον ΟΦΗ των διακρίσεως και του Ε. Γκέραρντ. Στη σημαντική ποδοσφαιρική του καριέρα, από όποια ομάδα κι αν πέρασε, άφησε το δικό του ανεξίτηλο αποτύπωμα, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Ο ξαφνικός και αναπάντεχος θάνατος του μας θλίβει βαθύτατα.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του». 

Η ΠΑΕ- ΟΦΗ

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ-ΟΦΗ αναφέρει για το θάνατο του Νίκου Γιαλαμά: «Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν συναισθήματα. Για την οικογένεια του ΟΦΗ, ο αναπάντεχος χαμός του Νίκου Γιαλαμά δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Δεν μπορεί να εξηγηθεί και φυσικά δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ο Νίκος ήταν μέλος της οικογένειας μας, άνθρωπος δικός μας και μια προσωπικότητα απόλυτα συνυφασμένη με την ομάδα μας. Έζησε μεγάλες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές στιγμές, όντας μέλος της ποδοσφαιρικής παρέας από την Κρήτη που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 και το “αντίο” στον φίλο μας θα είναι για πάντα ένα σφίξιμο στην καρδιά».


Πηγή: pancreta.gr