Στην Ανδαλουσία το φετινό Europa League - Ειδήσεις Pancreta

Έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, η Σεβίλη νίκησε με 3-2 την Ίντερ στην Κολονία και παίρνει το φετινό Europa League και επάξια προκρίνεται στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα της Ανδαλουσίας πέτυχε το έκτο κύπελλο στη διοργάνωση.

Ο Λουκάκου με πέναλτι που κέρδισε από τον Ντιέγκο Κάρλος, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, για να απαντήσει ο Λουκ Ντε Γιονγκ, ο οποίος με ισάριθμες κεφαλιές στο 12΄ και 33΄ έφερε μπροστά τη Σεβίλη.

Ωστόσο, στο 36΄ από φάουλ που κέρδισε ο Λουκάκου κι εκτέλεσε ο Μαρτίνες, ο Γκοντίν με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του Μιλάνου.

Στο 74΄, μετά από ανάποδο ψαλίδι του Ντιέγκο Κάρλος κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, ο Βέλγος στράικερ έβαλε το πόδι του στην πορεία της και την έστειλε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς. 

Εννέα λεπτά πριν από το 90΄ ο Κουντέ έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του Αλέξις Σάντσες.

Η σύνθεση των ομάδων:

Σεβίλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος (85΄ Γκούντελι), Ρεγκιλόν, Μπανέγκα, Φερνάντο, Τζόρνταν, Σούσο (77΄ Βάσκες), Οκάμπος, Ντε Γιονγκ (85΄ Εν Νεσιρί)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν (90΄ Καντρέβα), Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ΄ Αμπρόζιο (78΄ Μόουζες), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (78΄ Έρικσεν), Γιάνγκ, Λουκάκου, Μαρτίνες (78΄ Σάντσες)

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr