Στον τελικό του Champions League η Παρί Σεν Ζερμέν - Ειδήσεις Pancreta
Η γαλλική ομάδα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λιψίας και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Champions League εξασφάλισε η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Λιψίας στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας και περιμένει στον τελικό το νικητή του ζευγαριού Μπάγερν – Λιόν.

Η Παρί, που μόλις προ έξι ημερών έκλεισε 50 χρόνια ζωής, «καθάρισε γρήγορα» έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ντι Μαρία. Ο αργεντινός με ένα γκολ και δύο ασίστ αναδείχθηκε MVP της ομάδας του σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Γαλλίας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο.

Ο Μαρκίνιος στο 13ο λεπτό άνοιξε το σκορ και ο Μπερνάτ στο 56ο λεπτό πρόσθεσε το «κερασάκι στην τούρτα» γράφοντας το τελικό 3-0. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (42’) ο Ντι Μαρία σημείωσε το δεύτερο γκολ της Παρί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιψία: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν (83’ Όρμπαν), Ουπαμεκανό, Μουκιελέ, Λάιμερ (62’ Χάλστενμπεργκ), Καμπλ (64’ Άνταμς), Ζάμπιτσερ, Ανχελίνο, Όλμο (46’ Σικ), Ενκουενκού (46’ Φόρσμπεργκ), Πόουλσεν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίκο, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Παρέδες (83’ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Ερέρα (83’ Βεράτι), Νεϊμάρ, Εμπαπέ (86’ Τσούπο Μοτίνγκ), Ντι Μαρία (87’ Σαράμπια).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr