Το κακό ξεκίνημα στοίχισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό - Ειδήσεις Pancreta

Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Γουλβς στάθηκε αρκετό για να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την επόμενη φάση του Europa League.

Στη ρεβάνς του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο «Μολινό» από την αγγλική ομάδα, που «χτύπησε» νωρίς, όταν ο Ολυμπιακός δεν είχε ακόμα... ζεσταθεί.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Χιμένες. Το πέναλτι προήλθε από λάθος του Ολυμπιακού (και συγκεκριμένα του Αλέν), σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία η ελληνική ομάδα ψαχνόταν μέσα στο γήπεδο.

Μετά τα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός βρήκε σιγά-σιγά τον ρυθμό του και ανέβασε την απόδοσή του, δημιουργώντας ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Μάλιστα, πέτυχε γκολ με τον Καμαρά στο 28΄ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την ελληνική ομάδα να διαμαρτύρεται για τη διαιτητική απόφαση. Παράπονα έχει ο Ολυμπιακός και για τη φάση του 55ου λεπτού, καθώς ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο του Μπολί στον Ελ-Αραμπί. 

Από την πλευρά τους, και οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές να φτάσουν σε ακόμα ένα τέρμα, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά που παρουσίασε ο Ολυμπιακός.

Φτάνοντας προς τα τελευταία λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» τα έπαιξαν όλα για όλα, όμως αφενός η κούραση κι αφετέρου η καλώς οργανωμένη αμυντική διάταξη των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάει το ματς στην παράταση. 

Τα στοιχεία του αγώνα

  • Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
  • Κίτρινες: Μοουτίνιο, Ποντένσε, Χιμένες - Τσιμίκας, Μπα, Σισέ.
  • Γουλβς (Ν. Εσπίριτο): Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Νέβες, Μοουτίνιο, Χόνι (17’ λ.τρ. Βινάγκρε), Τραορέ, (57’ Τζότα) Ποντένσε (71’ Ντεντόνκερ), Χιμένες.
  • Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Αλέν, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε (82΄ Καφού), Μπουχαλάκης (46’ Φορτούνης), Καμαρά (65’ Χασάν), Βαλμπουενά, Μασούρας (46’ Ραντζέλοβιτς), Ελ-Αραμπί.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr