Άλωσε το «Καραϊσκάκης», παρέμεινε δεύτερος ο ΠΑΟΚ - Ειδήσεις Pancreta

Μια πολύ σημαντική νίκη που του επέτρεψε να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από την ΑΕΚ, πέτυχε σήμερα (Κυριακή) το βράδυ ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τα πλέι οφ της Super League

Υπενθυμίζεται πως η δεύτερη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Champions League με τους δύο «δικεφάλους» να μονομαχούν για την κατάκτησή της. 

Το τελικό 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό με σκόρερ τον Μιχαηλίδη, ο οποίος σταμάτησε το φετινό αήττητο σερί των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν τους τρεις βαθμούς πιο πολύ από τον Ολυμπιακό, που ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος. Η «επιθυμία» του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Σα, όμως οι παίκτες του «δικεφάλου» δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα μέχρι το 90ο λεπτό.

Μετά το τέρμα του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός αφυπνίστηκε, όμως ήταν ήδη αργά. Εντούτοις, οι γηπεδούχοι πέτυχαν στις καθυστερήσεις ένα γκολ με τον Χασάν, αλλά ο διαιτητής Μανούχος (σωστά) το ακύρωσε, αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε (62΄ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (62΄ Μπρούνο), Βαλμπουενά (86΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (77΄ Χασάν).

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον (46΄ Μιχάι), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (79΄ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (72΄ Στοχ), Τζόλης (79΄ Λημνιός), Άκπομ (59΄ Σφιντέρσκι). 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr