Έβαλε τέσσερα γκολ και μείωσε στους 9 ο ΟΦΗ! - Ειδήσεις Pancreta

Ο ΟΦΗ έκανε ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο και με τέσσερα γκολ από το 45' έως το 65' νίκησε 4-0 τον Εθνικό στην πρεμιέρα του β' γύρου.

Έτσι μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους 9 βαθμούς, μετά την ισοπαλία 0-0 του Φωστήρα στην έδρα των Ζωνιανών. Στο σημερινό ματς στο "Γεντί Κουλέ", ο ΟΦΗ στο α' μέρος είχε μπλοκαριστεί από την άμυνα του Εθνικού αλλά στην επανάληψη έβγαλε πολύ επιθετική ενέργεια στο παιχνίδι του και με ουσιαστικές φάσεις έφτασε στην άνετη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα

10' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ, με το κοντινό σουτ του Περογαμβράκη να σταματάει στο δοκάρι!

39' Ευκαιρία μετά από αρκετό διάστημα για τον ΟΦΗ, με την κεφαλιά του Πιθαρούλη μετά το φάουλ του Φραγκουλάκη, να καταλήγει άουτ.

44' Σουτ από τον Φραγκουλάκη, δεν ανησυχεί ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

48' Ανοίγει το σκορ ο ΟΦΗ! Μετά από σέντρα του Πατηνιώτη, ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0!

49' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μαρτσάκης παίρνει τη θέση του τραυματία Πιθαρούλη.

50' Αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, με τον Σαχινίδη να κάνει λάθος και να μη δίνει τη μπάλα στον αμαρκάριστο Μαρτσάκη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία.

52' Μετά από φάση διαρκείας ο Πατηνιώτης κάνει με κοντινή προβολή το 2-0! Όμορφο γκολ από τον ακραίο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, που αναδεικνύεται σε MVP της αναμέτρησης.

59' Καταιγιστικός ο ΟΦΗ στο β΄ημίχρονο, με πανέμορφο πλασέ του Μαρτσάκη αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 3-0!

66' Κώστας Κιάσσος και 4-0! Ο έμπειρος μέσος βάζει κι αυτός το όνομά του στους σκόρερς της σημερινής αναμέτρησης για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης (49' λ.τ. Μαρτσάκης), Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Σαχινίδης (75' Κουσίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (46' Μπένας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου (67' Κατίδης), Σουλελές (67' Μάναλης).


Πηγή: neakriti