Η FIFA τιμώρησε τον Αρη με απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, ύψους 1,2 εκατ ευρώ και η διοίκηση των «κιτρίνων» θα προσφύγει στο CAS καθώς θεωρεί ότι αυτές οι οφειλές ανήκουν σε παλιότερες διοικήσεις του συλλόγου.

 

«Δυστυχώς για τον ΑΡΗ, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Θοδωρής Καρυπίδης και πρόσθεσε: «Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε.

Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία».

Να θυμίσουμε ότι εκτός από την ποινή στον Αρη, η FIFA τιμώρησε και την ΕΠΟ με 500.000 ευρώ πρόστιμο επειδή αν και είχε ενημερωθεί για την απαγόρευση μεταγραφών στον Αρη, εντούτοις τον περασμένο Ιανουάριο εξέδωσε κανονικά δελτίο στον νεοαποκτηθέντα τότε Φιόριν Ντουρμισάι…

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr