Επίθεση Μαρινάκη κατά Σαββίδη στην τηλεδιάσκεψη της Super League - Ειδήσεις Pancreta

φωτο αρχείου

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη) η συνεδρίαση της Super League που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη κι είχε ως στόχο να εξετάσει το ενδεχόμενο συνέχισης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Την... αρχή έκανε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επέλεξε να επιτεθεί στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, Ιβάν Σαββίδη. Σημειώνεται πως η ενέργεια αυτή έγινε τη στιγμή που η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων είναι έντονη – με φόντο, μάλιστα, τις υποθέσεις αφενός της παραπομπής του κ. Μαρινάκη στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και αφετέρου της σχέσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως «λεκέδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο», διάφορες ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη, μίλησε για την πολϋιδιοκτησία, προειδοποίησε πως έπεται προσφυγή στην Ε.Ε.Α και για τον Βόλο, ενώ άφησε ανοιχτά υπόνοιες και για σχέση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, μέσω του αντιπροέδρου του Μάκη Γκαγκάτση, απάντησε σε ανάλογο ύφος: «Λεκέδες είναι τα στημένα ματς και τα πακιστανικά τηλέφωνα», είπε και πρόσθεσε πως του επιστρέφει στον κ. Μαρινάκη όλους τους χαρακτηρισμούς για τον Σαββίδη και τους ρατσιστικούς, όπως χαρακτήρισε τις αναφορές του αφεντικού του Ολυμπιακού, στην ιθαγένεια του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο όταν αποχώρησε ο κ. Μαρινάκης, ξεκίνησε και η κουβέντα για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα.

Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από «10» και ΕΠΟ

Η ΕΠΟ καθώς και δέκα ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ του να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα. Αντιρρήσεις εξέφρασαν ο Γιάννης Αλαφούζος του Παναθηναϊκού, καθώς και οι ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Παναιτωλικός.

Σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε, εξουσιοδοτείται ο Μηνάς Λυσάνδρου να υποβάλλει αίτημα προς την κυβέρνηση για να επιτραπούν αρχικά οι ατομικές και κατόπιν οι ομαδικές προπονήσεις. Στις 18 Μαΐου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις, ανάλογα με το αν θα έχει προχωρήσει το θέμα των προπονήσεων μέχρι τότε. Σε κάθε περίπτωση, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενεύσει επικίνδυνα. 

Τέλος υπήρξε απόφαση να προχωρήσει η κεντρική διαχείριση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr