Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έβαλαν στη μάχη και τους οργανωμένους - Ειδήσεις Pancreta

Ηταν αναμενόμενο ότι στη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έμπαιναν μπροστάρηδες οι οργανωμένοι οπαδοί τους, για να «φωνάξουν», στη λογική του «στρατού», το δίκιο των συλλόγων τους και των ιδιοκτητών τους.

Απόλυτα ενδεικτικές είναι οι ανακοινώσεις των πολυπληθέστερων συνδέσμων τους, της Θύρας 7 και της Θύρας 4. Οι οργανωμένοι των «ερυθρολεύκων» χαρακτηρίζουν τον Ιβάν Σαββίδη «εκπρόσωπο ρωσικών κεφαλαίων με ύποπτο ρόλο στο Μακεδονικό» (σ.σ. περνώντας και τις «πολιτικές» θέσεις τους), προσθέτουν ότι «ήδη απογοητευτήκαμε πλήρως από τον Αυγενάκη ο οποίος έκανε κωλοτούμπα βάζοντας σκιές στη νομιμότητα και την αλήθεια για να μη φάει το πολιτικό κόστος. Θα έχει την τύχη του Κοντονή και του Βασιλειάδη κι αυτός», ενώ στη συνέχεια εστιάζουν στον πρωθυπουργό σημειώνοντας: «...δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς και στον τραμπουκισμό των τσάτσων του Ρώσου...».

Και καταλήγουν απειλώντας την κυβέρνηση: «Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνησή σας και ο Ρώσος με τα τσιράκια του θα αναγκαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα...».

Από την άλλη πλευρά οι οργανωμένοι της Θύρας 4 εξέδωσαν μια ανακοίνωση που καταλήγει με το συμπέρασμα «ΠΑΟΚτσή είσαι σε πόλεμο...», απόλυτα ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος που επικρατεί.

Δεν αποφεύγουν την επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη και τις αναφορές με καυστικό τρόπο για στενές σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά χαρακτηρίζουν κύριο υπεύθυνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που, όπως σημειώνουν, «δικαίωσε απόλυτα τους πανηγυρισμούς στον Πειραιά κατά την εκλογή του και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του κουμπάρου της αδερφής του. Πλέον για τον κόσμο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, πλέον κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επίσημα εναποθέσει την πρωθυπουργία στο Βαγγέλη Μαρινάκη...».

Τέλος, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ δεν εξαντλούν την αντίδρασή τους σε ανακοινώσεις, αλλά προχωρούν και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, στις 6 το απόγευμα, στην Καμάρα σημειώνοντας: «Μάκη Βορίδη σε περιμένουμε στη φιλόξενη ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Agrotica 2020».

Κώστας Πετρωτός


Πηγή: efsyn.gr