Με... περίπατο η πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο - Ειδήσεις Pancreta

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε σήμερα (Τετάρτη) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 του ΟΦΗ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη διοργάνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο «δικέφαλος» (που είναι ο κάτοχος του τίτλου) είχε πάρει τη νίκη και στην Κρήτη με 3-0, οπότε το συνολικό σκορ πρόκρισης διαμορφώθηκε στο 7-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. 

Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό, με ωραία προσπάθεια του Λάμπρου. Ο Πέλκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 21', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Άκπομ). 

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 28' με τον Κοροβέση, για να φτάσει σε ακόμα δύο τέρματα ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο (με Πέλκα και Σφιντέρσκι). 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα (74’ Μιχαηλίδης), Γιαννούλης, Μαουρίσιο (59’ Εσίτι), Αουγκούστο, Λάμπρου, Στοχ (78’ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Ακπόμ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλεϊ, Κοροβέσης (46’ Μπράουν), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπολάκης, Νάστος, Στάικος (61’ Μεγιάδο), Σουρνάκης, Φερέιρα, Νοικοκυράκης, Μάνος.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr