Έρευνα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη - Ειδήσεις Pancreta

Την απόφασή του να διερευνήσει την ιδιότητα των εμπλεκόμενων στα όσα έγιναν στον αγώνα Βόλου-Ολυμπιακού ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής «Δίκη στο Open o ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Αφορμή για την έρευνα είναι η προσωπική δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μιλούσε για «ποδοσφαιρικά “περιττώματα” που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους».

Επίσης, απειλούσε για μια ακόμη φορά για αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα.

Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κινείται με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα στην ΕΠΟ για να διαπιστώσει ποιοι και αν εμπίπτουν σε αυτόν.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα αποφασίσει εντός πενθημέρου αν θα ασκήσει δίωξη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή και σε άλλους αξιωματούχους του ποδοσφαίρου, μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα Βόλου-Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής, που έληξε ισόπαλος 0-0, ακυρώθηκε στο 17' το γκολ του Σουντανί, γεγονός που έγινε αφορμή για μια δεκάλεπτη διακοπή γεμάτη ένταση, η οποία είχε αποτέλεσμα την αποβολή του αντιπροέδρου των «ερυθρολεύκων» Κώστα Καραπαπά, αλλά και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας δηλωμένος ως... μεταφραστής.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr