Ισόπαλοι 1-1 ΟΦΗ και Παναθηναϊκός - Ειδήσεις Pancreta

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 67’ με τον Φιγκεϊρέδο, ενώ για τους «πράσινους», που έπαιζαν από το 70’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σένκεφελντ, ισοφάρισε στο 84’ με πέναλτι του Μακέντα.

Το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από δύο οριακές φάσεις και ισάριθμα ακυρωθέντα γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Ο Μακέντα στο 28΄ για τον Παναθηναϊκό και ο Φιγκεϊρέδο στο 42΄ για τον ΟΦΗ έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, αμφότεροι όμως υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ, μετά και από έλεγχο του VAR.

Το «τριφύλλι» είχε άλλη μία μεγάλη φάση στο 19΄, με τον Σωτηρίου να νικάει σε τετ-α-τετ τον Μπουζούκη, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, κυρίως με τις ενέργειες του Φιγκεϊρέδο.

Στο β΄ μέρος και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 60΄, σε εκτέλεση φάουλ του Δώνη, αλλά τους Κρήτες να είναι αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 67΄, με πλασέ του Φιγκεϊρέδο, μετά από γύρισμα του Τσιλιανίδη και ωραία προσποίηση του Στάικου.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σένκεφελντ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με δέκα παίκτες τον Παναθηναϊκό, που όμως κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 84΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Δώνης από τον Κουτρουμπή και εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα. Παραλίγο μάλιστα οι «πράσινοι» να κάνουν την ολική ανατροπή στο 87΄, αλλά το σουτ του Κουρμπέλη δεν βρήκε στόχο.

Γκολ: 67' Φιγκεϊρέδο (ΟΦΗ), 84' πεν. Μακέντα (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες κάρτες: Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα - Σένκεφελντ, Μακέντα

Κόκκινες κάρτες: 70' Σένκεφελντ

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (81' Μάνος), Βαζ (90'+1 Ντίνας), Κοροβέσης, Φερέιρα (65' Στάικος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Νούνες, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης (81' Ζαχίντ), Χατζηγιοβάνης (73' Χατζηθεοδωρίδης), Περέα, Μακέντα (87' Κολοβέτσιος).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr