Στο Europa League με πρόκριση-θρίλερ ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta

Συνεχίζεται το ευρωπαϊκό όνειρο για τον Ολυμπιακό που υπέταξε με 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», παίρνοντας το εισιτήριο για τους «32» του Europa League

Η αναμέτρηση ήταν για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League, με την ελληνική ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση, αφήνοντας στην 4η θέση -και εκτός Ευρώπης- τους Σέρβους.

Το χρυσό γκολ ήρθε μόλις στο 87ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί

Ο αγώνας ήταν -στο μεγαλύτερο μέρος του- ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, που σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, κόντρα σε μια μαχητική αντίπαλο που έπαιξε μόνο για να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνά της.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να πιστεύουν στη νίκη-πρόκριση και να μάχονται για αυτήν, με το λυτρωτικό γκολ να έρχεται στο τέλος, δικαιώνοντας τις προσπάθειές τους. 

Σημειώνεται ότι στο πρώτο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του ματς, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, καθώς ο Τομανέ σημάδεψε το δοκάρι του Σα, σε εκτέλεση πέναλτι στο 42ο λεπτό. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μεριά, Σεμέδο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά (61' Γκερέρο), Ποντένσε, Μασούρας (70' Λοβέρα), Ελ Αραμπί (90' Μπενζιά).

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Ίβανιτς (82' Ζάντερ), Ν. Πέτροβιτς, Μάριν, Βουκάνοβιτς (65' Μποάκιε), Γκαρσία, Τομανέ (58' Λα Πάρα).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr