Άρης - Παναθηναϊκός 4-0 - Ειδήσεις Pancreta

Ένας καταιγιστικός Άρης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κακό -απόψε- Παναθηναϊκό, επικρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το ευρύ 4-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα που πλέον έχει 4 βαθμούς σε τρία ματς. Αντίθετα, η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης στη διοργάνωση και παραμένει καθηλωμένη στη συγκομιδή του μόλις ενός βαθμού.

Βαρόμετρο στο ματς αποτέλεσε η πίεση των παικτών του Άρη, η οποία οδήγησε σε πολλά λάθη τους φιλοξενουμένους. Μάλιστα, το πρώτο γκολ -που «ξεκλείδωσε» την «πράσινη» άμυνα, κάνοντας εύκολα τα πράγματα για τους «κίτρινους»- προήλθε από τραγικό, αμυντικό λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στον Φετφατζίδη να σκοράρει στο 20ο λεπτό. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε φρενήρη ρυθμό, βάζοντας άλλα τρία γκολ πριν από τη συμπλήρωση 65 λεπτών αγώνα, με σκόρερ τους Βέλεθ (στο 44'), Ντιγκινί (54') και Ιντέγε (64').

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα τελευταία λεπτά, σημείωσαν ένα τέρμα με τον Περέα που ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR, ενώ ήταν διαρκώς ευάλωτοι στην άμυνά τους. Ωστόσο, τίποτα επί της ουσίας δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

  • Ατρόμητος-ΠΑΟΚ... 2-3
  • ΟΦΗ-Παναιτωλικός... 3-1
  • Ολυμπιακός-Βόλος... 5-0
  • Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης... 2-1
  • ΑΕΚ-Λαμία... 2-0
  • Πανιώνιος-ΑΕΛ... 1-0
  • Άρης-Παναθηναϊκός... 4-0

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

  1. Ολυμπιακός... 9 
  2. ΠΑΟΚ... 9 
  3. Ξάνθη... 9 
  4. ΟΦΗ... 7 
  5. ΑΕΚ... 6
  6. Βόλος... 6 
  7. Άρης... 4
  8. Ατρόμητος... 2 
  9. Λαμία... 2 
  10. ΑΕΛ... 1
  11. Παναθηναϊκός... 1
  12. Αστέρας Τρ... 0
  13. Παναιτωλικός... 0 
  14. Πανιώνιος... -3

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr