Μετά από τέσσερα χρόνια ξανά στον Εργοτέλη ο Ταουσιάνης! - Ειδήσεις Pancreta

Ανακοινώθηκε επίσημα ο διάδοχος του Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία

Ο Γιάννης Ταουσιάνης ήταν το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκκι Παπαβασιλείου και από σήμερα είναι και επίσημα ο διάδοχος στον πάγκο.

Το όνομα του Ταουσιάνη είχε παίξει δυνατά και στις αρχές του καλοκαιριού, όταν υπήρχαν ερωτηματικά για την παραμονή του Νίκκι στην ομάδα. Ο ίδιος επιστρέφει στον Εργοτέλη μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς είχε κοουτσάρει την ομάδα στην Super League την περίοδο 2014-15. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε επίπεδο Super League ως συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης για το νέο προπονητή αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο 47χρονος (27/06/72) τεχνικός προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας ενός έτους και από την ερχόμενη Πέμπτη (5/9) αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης  ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 διαθέτει ένα αξιόλογο βιογραφικό προφίλ.  Στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομάδας μας στην Superleague τόσο από την θέση του βοηθού όσο και από την θέση του προπονητή. 

Ως βοηθός προπονητή εργάστηκε επίσης στον Αστέρα Τρίπολης, στον Πανθρακικό, στον ΟΦΗ και στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στο πλούσιο βιογραφικό του Γιάννη Ταουσιάνη να προσθέσουμε ακόμα τον Αιολικό, την Καβάλα καθώς και τρεις ακόμα ηρακλειώτικες ομάδες στις οποίες δούλεψε στα πρώτα του προπονητικά  βήματα, τον ΠΟΑ, τον Ηρόδοτο και τον Ρούβα.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 11:00 στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου (Θύρα 1)».


Πηγή: neakriti.gr