Πανηγυρικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta
Το εισιτήριο για τη συμμετοχή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης σφράγισε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη Κράσνονταρ που ήλπιζε σε ένα θαύμα για να αποκλείσει την ομάδα του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (10’ Ουτκίν) απάντησαν αμέσως στους Ρώσους κόβοντας τα φτερά τους. Ο Ελ Αραμπί ένα λεπτό μετά την επίτευξη του τέρματος της Κράσνονταρ ισοφάρισε σε 1-1 και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48’) -με το δεύτερο προσωπικό του γκολ- χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά με 2-1.

Για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σοβαρός, συγκεντρωμένος και με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Θα μπορούσε μάλιστα να φύγει από τη Ρωσία με μεγαλύτερο σκορ αν ήταν περισσότερο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο γόνατο (64’) ο Πορτογάλος στόπερ των «ερυθρόλευκων» Ρούμπεν Σεμέδο γεγονός που ανησυχεί τους ερυθρόλευκους καθώς είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Σεργκέι Ματβέεβ): Κρίτσιουκ, Πέτροφ (56’ Σκόπιντσεφ), Στότσκι, Φιόλουσον, Σπάγιτς, Βιλένα, Όλσον, Ούτκιν (67’ Ιγκνατίεβ), Σουλεϊμάνοβ (32’ Ναμλί), Βάντερσον, Μπεργκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέντο (65’ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ποντένσε (83’ Καμαρά), Μασούρας, Ελ Αραμπί (73’ Σουντανί)

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr