Έχασε την ευκαιρία ο Άρης, προβάδισμα για Ατρόμητο - Ειδήσεις Pancreta

Μία λευκή ισοπαλία και μία εκτός έδρας νίκη ήταν ο απολογισμός των αγώνων των δύο ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Europa League. «Χαμένος» παρά την εξαιρετική εμφάνιση ο Άρης, διπλό πρόκρισης για τον Ατρόμητο.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν πολύ ανώτερη από την ΑΕ Λεμεσού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσε, έκανε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0. Ο Άρης καλείται τώρα να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο.

Οι γηπεδούχοι δεν κινδύνευσαν καθόλου σχεδόν σε όλο το ματς και θα πρέπει να τα βάλουν με την ατυχία τους, καθώς θα μπορούσαν όχι μόνο να σκοράρουν, αλλά να πετύχουν και σκορ πρόκρισης.

Απίθανη ευκαιρία με τον Ιντέγιε μόλις στο 5ο λεπτό, δύο δοκάρια με Φετφατζίδη (41’) και Ματίγια (87’) και μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία με τον Τόνσο (73’).

Η ΑΕ Λεμεσού είχε σαφώς αμυντικό προσανατολισμό, ενώ μόνο με την είσοδο του Γκαζαριάν φάνηκε κάπως επιθετικά. Ο Αρμένιος είχε και δοκάρι σε επικίνδυνη φάση προς το τέλος του αγώνα. 

Το προβάδισμα, πλέον, έχει η κυπριακή ομάδα, καθώς ο επαναληπτικός θα γίνει στην Κύπρο, όμως ο φετινός    Άρης δείχνει φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. 

Συνθέσεις: 

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74' Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65' Λάρσον), Τόνσο (85' Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.

ΑΕ Λεμεσού: Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ, Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (88' Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (63' Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγκάνοβιτς.

Στον αντίποδα ο Ατρόμητος με έναν Ούμπιδες από τα παλιά νίκησε με 1-2 την Ντουνάισκα Στρέντα στην Σλοβακία και έβαλε στέρεες βάσεις για πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τι κι αν διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του, ο Χαβιέ Ούμπιδες είναι ο ηγέτης και κινητήριος μοχλός του Ατρομήτου και, μέσα στη Σλοβακία, πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. 

Ο Αργεντίνος είναι γκολ (20’) και ασίστ στον Μανούσο (43’) και οδήγησε την ομάδα του Περιστερίου στην εκτός έδρας νίκη.

Οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν στο 35’ με τον Βίντα, όμως δεν έδειξαν πως διαθέτουν τη δυναμική ως ομάδα για να απειλήσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Συνθέσεις: 

Ντουνάισκα Στρέντα: Γέντλιτσκα, Ρόναν (30’λ.τρ. Κρ. Βίντα), Βίντα Μ., Ραμίρεζ, Καλμάρ, Όραβετς, Κρούζλιακ, Κόστρνα, Ντίβκοβιτς, Ντέιβις (73’ Καμαρένα), Τσμέλικ (60’ Βεσελόφσκι) 

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (39’ λ.τρ. Νάτσος), Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης, Μανούσος, Ούμπιντες, Ενσικουλού (61’ Φάρλεϊ Ρόσα), Βέλλιος(74’ Καχίλα) 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr