Πολύτιμο "Χ" για τον Ολυμπιακό στην Τσεχία - Ειδήσεις Pancreta

Υποθήκη πρόκρισης για τον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League έβαλε ο Ολυμπιακός στην Τσεχία.

 

Το 0-0 με τη γηπεδούχο, απόψε, Βικτόρια Πλζεν είναι «ύπουλο» σκορ, αλλά δεν παύει να δίνει προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, που θα παίξει τη ρεβάνς μπροστά στο δικό της κοινό.

Ο Ολυμπιακός είχε κακή απόδοση στα πρώτα 60 λεπτά και κινδύνευσε αρκετές φορές, αλλά ανέβηκε στο τελευταίο ημίωρο (μολονότι είχε απέναντί του αντίπαλο που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασία) και ισορρόπησε το παιχνίδι. Θα μπορούσε, στο τέλος, να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από προσπάθεια του Μασούρα στο 76ο λεπτό, αλλά αστόχησε στο διαγώνιο πλασέ και σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Οι Τσέχοι είχαν δοκάρι στο 44’ από στραβοκλωτσιά του Γκιγιέρμε, ο οποίος κόντεψε να πετύχει αυτογκόλ. Επίσης πλησίασαν στο γκολ στο 39’, όταν ο Σα απέκρουσε σουτ του Τσέρμακ, και στο 50’, με το άστοχο πλασάρισμα του Καγιαμπά. Ο Πορτογάλος πορτιέρο ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είχαν τη συμπαράσταση περίπου 300 φιλάθλων.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Tρίτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21.30). Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ισχυρή τουρκική Μπασακσεχίρ στον γ’ προκριματικό γύρο (όπου θα αναμετρηθούν επίσης ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ). Θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες με τις οποίες θα συμπληρωθούν οι Όμιλοι του Champions League.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr