ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1 - Ειδήσεις Pancreta

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Ηράκλειο (1-1) και κρατά τη σωτηρία στα χέρια του, ενώ στον ΟΦΗ αρκεί η ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να πάει στα μπαράζ και να παλέψει για την παραμονή.

Στο Γεντί Κουλέ είχαμε τον αγώνα της αγωνιστικής, καθώς όποιος από τους ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης κέρδιζε, θα εξασφάλιζε σε μεγάλο βαθμό την σωτηρία. Κανείς δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο η νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΣ κρατάει και για τους δύο ζωντανές τις ελπίδες.

Οι Κρητικοί πλέον έφτασαν τους 29 βαθμούς και αποσπάστηκαν δύο από τους Γιαννιώτες, ενώ οι Αρκάδες τους 30 και την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα. Εκεί που ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που θέλει τον τίτλο αήττητος και αν δεν κερδίσουν οι «κυανόλευκοι» θα είναι αυτοί που θα πέσουν και απλά θα πρέπει να μάθουμε ποιος θα πάει στα μπαράζ.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο και θέλει μόνο νίκη αλλιώς θα βρεθεί στην καλύτερη στα μπαράζ, ενώ ο Αστέρας φιλοξενεί τον αδιάφορο Πανιώνιο και με δική του νίκη εξασφαλίζει την σωτηρία του.

Στα του αγώνα, στο μεγαλύτερο μέρος του είχαμε δυνατές και σκληρές μάχες κάτι λογικό από την στιγμή που και οι δύο ομάδες έπαιζαν την κατηγορία τους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 16' με εκτέλεση πέναλτι του Βαζ, αφού πρώτα ο Αστέρας είχε χάσει μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά του Μαρτίνεθ.

Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος και στο 21' ο Γιακουμάκης με εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ κακό και έγινε ακόμα χειρότερο μετά το 1-1 της ομάδας της Αρκαδίας. Οι φιλοξενούμενοι με εξαιρετική κεφαλιά του Γιακουμάκη έφεραν το ματς στα ίσια στο 59' και αφού πριν ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Αυτό το τέρμα άγχωσε τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να κάνουν μια καλή φάση στην συνέχεια. Στον αντίποδα οι Αρκάδες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχασαν την τεράστια ευκαιρία με τον Δουβίκα στις καθυστερήσεις, με το 1-1 να παραμένει.


Πηγή: gazzetta.gr