ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: 1-0 - Ειδήσεις Pancreta

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 και ελπίζουν για παραμονή, μετά την έφεση που έχει γίνει για ένα ύποπτο παιχνίδι. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει 25 βαθμούς και έφτασε τους Ηπειρώτες στον πόντο ούσα στην 14η θέση της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου ευτύχησε να προηγηθεί στο 20'. Ύστερα από γέμισμα του Φερέιρα, που βρήκε την άμυνα του ΠΑΣ πολύ ψηλά τοποθετημένη, ο Βαζ έκανε έξοχο κοντρόλ και με σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Σεργκελασβίλι και κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ είχε απειλησει τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Κριζμάν με σλάλομ άδειασε την κρητική άμυνα αλλά την ώρα που πήγε να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Σωτηρίου, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Ο ίδιος παίκτης είχε και στο 42' μεγάλη στιγμή, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε ποτέ να βρει αντίδραση και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΟΦΗ κράτησε εύκολα το σκορ. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, δεν είδαμε ευκαιρίες, με εξαίρεση το δοκάρι των Κρητικών στο 92 με τον Βουό.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr