Η τελευταία ευκαιρία του ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta

Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, το σημερινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό (15:00) είναι do or die...

Ο ΟΦΗ αποδεικνύεται εφτάψυχος όχι τόσο λόγω των δικών του… αρετών, όσο των συνδυασμών των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, που τον έχουν πάει μια χαρά σε γενικές γραμμές και-κακά τα ψέματα-τον κρατάνε ακόμη ζωντανό.

Ο Όμιλος όλο… καίγεται για τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέρνει, όμως πάντα συνεχίζει να στέκεται όρθιος. Οι πιθανότητες παραμονής έχουν σίγουρα μειωθεί, ωστόσο ελπίδες υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει και βελτίωση.

Ή μάλλον αρκεί να παρθούν νίκες, που θα βοηθήσουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το αποτέλεσμα είναι πλέον εκείνο που μετράει μόνο… Οι εξελίξεις, πάντως, και η ανημποριά της ομάδας του Ηρακλείου να κερδίσει τα παιχνίδια, έχουν φέρει το σύνολο του Βέρα μπροστά ίσως από την τελευταία ευκαιρία του.

Ή κατακτάει τη νίκη απέναντι στους Βοιωτούς και συνεχίζει τη «μάχη» ή… πάει, πέταξε το πουλάκι. Οτιδήποτε λιγότερο από τους τρεις βαθμούς θα κάνει την κατάσταση να μοιάζει σχεδόν μη αναστρέψιμη.

Γιατί παιχνίδια υπάρχουν μπροστά, όμως βάσει εικόνας και συν μίας ενδεχόμενης νέας γκέλας, που θα έχει μεγάλο κόστος και ένα… σωρό παρενέργειες σε όλα τα επίπεδα, το θέμα θα ξεφύγει εντελώς.

Καλό είναι, βέβαια, να μη γίνονται αρνητικές σκέψεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η σημερινή αναμέτρηση (15:00, live από το capitano.gr) πιθανότατα να είναι και η σπουδαιότερη της σεζόν. Και ο ΟΦΗ πρέπει μετά από καιρό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες, τα λάθη πια δε συγχωρούνται και ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και ο Όμιλος πρέπει να φτάσει και να σταθεί στην κορυφή του… Και να μην πάρει την κατηφόρα…


Πηγή: capitano.gr