Λυγερός για Παγκρήτιο: «Πολιτικό φάουλ της δημοτικής Αρχής» - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Ευθείες βολές για το θέμα του Παγκρητίου από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενεργοί Πολίτες" Ηλία Λυγερό

Λάβρος για το θέμα του Παγκρητίου Σταδίου ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ηλίας Λυγερός.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο φιάσκο με το Παγκρήτιο Στάδιο, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «πολιτικό φάουλ της δημοτικής Αρχής».

Να τονίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες οι «Ενεργοί Πολίτες» είχαν πάρει θέση για το Παγκρήτιο με δήλωση της υπεύθυνης αθλητισμού και μέλους του Δ.Σ. της ΑΕ ΑΗΗ ΟΤΑ, κ. Μαρίας Καλουδιώτη, με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Ηλία Λυγερό να τονίζει σήμερα στην ΚΡΗΤΗ ΤV:

«Ουσιαστικά ο δήμος Ηρακλείου ήξερε το πρόβλημα για παραπάνω από μία τριετία, είχε τη δέσμευση για την οικονομική βοήθεια από τον Πρωθυπουργό και η δουλειά του ως δήμος ήταν μόνο να προετοιμάσει τις μελέτες για να δημοπρατηθεί το έργο.

Το ότι τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει δείχνει μια ολιγωρία και μια ανικανότητα. Δεν θέλω να φτάσω στο επίπεδο της σκοπιμότητας αλλά κάποια στιγμή, όταν αυτά συσσωρεύονται, όλα μπορεί να τα πει κανείς.

Δεν μπορεί να βγαίνει κάποιος και να λέει ότι εγώ έκανα όλα αυτά πράγματα γιατί θέλω το Παγκρήτιο να είναι στολίδι και να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και από την άλλη να μην προσπαθεί να βελτιώσει την υποδομή.

Σήμερα υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν πρόλαβα, ότι ήταν λίγος χρόνος. Μα δεν έπρεπε να περιμένουμε ότι θα φιλοξενήσουμε κάποιους αγώνες, έπρεπε να το φτιάξουμε γιατί το πρόβλημα υπήρχε. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει λογική εξήγηση. Είναι ένα πολιτικό φάουλ της δημοτικής Αρχής και είναι υπεύθυνη γι’ αυτό το πράγμα».


Πηγή: neakriti.gr