Σουπερ ΑΕΚ, έκανε «παιχνιδάκι» τον Ατρόμητο - Ειδήσεις Pancreta
Στη διεκδίκηση του μοναδικού σημαντικού στόχου που της έχει απομείνει, η ΑΕΚ έβγαλε τα καλύτερα της στοιχεία και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, με τη νίκη 3-0 επί του Ατρόμητου το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Χιμένεθ εκτός από τα τρία γκολ, είχε τρία δοκάρια, όπως κι άλλες καθαρές ευκαιρίες για γκολ, στο μακράν καλύτερο της ματς φέτος. Η ομάδα του Κάναντι, απλά δεν είχε τρόπο αντίδρασης. Αποτέλεσμα, ο ενθουσιασμός να επιστρέψει έπειτα από καιρό στο ΟΑΚΑ.

Το σκορ άνοιξε με εξαιρετικό σουτ ο Πόνσε στο 11΄, ενώ προηγουμένως ο Γκάλο είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Λιβάγια σε κοντινό σουτ πριν την ανάπαυλα, ενώ το 2-0 έγινε από τον Μάνταλο με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 50΄.

Αφού σε προηγούμενη φάση είχε πλασέ στο δοκάρι, ο Μάνταλος στο 72΄χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ μετά από μια εκπληκτική συνεργασία που είχε με τον Λιβάγια και την ολοκλήρωσε με ιδανικό πλασέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AEK: Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς(81΄ Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης, Σιμόες(75΄Κρίστιτσιτς), Άλεφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια(83΄Μπογέ), Πόνσε.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Χατζηισαΐας(46΄Κατράνης), Καρασαλίδης(72΄Στρούγγης), Ρισβάνης, Σάκιτς, Μπρούνο, Μπουζούλαζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα(75΄ Μανούσος), Κουλούρης.

Τάσος Τσατάλης

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr