Η καρδιά των πατινιών στην Ελλάδα χτυπά δυνατά στο Ρέθυμνο. - Ειδήσεις Pancreta

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Ρώμη 21-23 Φεβρουαρίου το Σεμινάριο Προπονητών και κριτών που διοργάνωσε η παγκόσμια ομοσπονδία WOLRD SKATE.

Είχαμε μία Ελληνική συμμετοχή του Προπονητή του Ο.Κ.Α ΠΡΕΒΕΛΗ απο το Ρέθυμνο Σφακιανάκη Μανόλη ανεβάζοντας και άλλο τον πήχη στο να γίνει πιο δημοφιλές το ολυμπιακό άθλημα των πατινιών στην Ελλάδα.

Σφακιανάκης Μανόλης:

Ηταν πολύ μεγάλη εμπειρία και οι πληροφορίες που πήραμε ήταν πάρα πολύ σημαντικές. Η διοργάνωση ήταν τέλεια καθώς και η φιλοξενία στην πανέμορφη Ρώμη μοναδική. Οι καλύτεροι προπονητές όλου του κόσμου ήταν εκεί και ανταλλάξαμε απόψεις καθώς και προγραμματίσαμε κοινούς αγώνες και προπονητικά Camp.

Ολοι ενθουσιάστηκαν με το υπέροχο φυλλάδιο του δήμου Ρεθύμνης που αναδεικνύει τις ομορφιές  της πόλης μας και του νησιού μας και κυρίως ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας κυριος Sabatino Aracu.

Το κυριότερο όμως ηταν το ενδιαφέρον που έδειξαν όλοι λόγω του κλίματος που έχουμε και ένας απο τους προσωπικούς μου στόχους ειναι να αναπτυχθεί ο αθλητικός τουρισμός στο νησί μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Τέλος είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το πατινοδρόμιο της Ρώμης

  Circolotre Fontane και να προπονηθώ με τους καλύτερους Coach και αθλητές υψηλού επιπέδου.


Πηγή: pancreta.gr