Πρώτη απώλεια βαθμών για ΠΑΟΚ στην Τούμπα με δράστη τον Άρη - Ειδήσεις Pancreta
Ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League που απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου ΠΑΟΚ. 

Το τελικό 1-1 στην Τούμπα ήταν στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής για τη διοργάνωση. 

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, με τις άλλες δύο να έχουν συμβεί εκτός έδρας, κόντρα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ, πάλι με το ίδιο σκορ (1-1).

Ο «δικέφαλος» συνεχίζει στην κορυφή της Super League με 58 βαθμούς, έχοντας 10 πόντους διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία Ολυμπιακό, ο οποίος όμως έχει έναν αγώνα λιγότερο. 

Από την πλευρά του ο Άρης παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς, δηλαδή 6 πόντους λιγότερο από τον 4ο στη βαθμολογία Ατρόμητο.

Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Αθήνα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης θα αγωνιστεί στην έδρα του κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ντέρμπι της Τούμπας χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος των παικτών, ενώ κατά διαστήματα είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις για γκολ.

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν μοιρασμένο με τον Άρη να απαντά από στημένη φάση πέντε λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα και να πληγώνει τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Βέλεθ (ένα γκολ που αμφισβήτησαν ως οφσάιντ οι παίκτες του ΠΑΟΚ).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr