Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στα Γιάννινα - Ειδήσεις Pancreta

Μια πολύ βαθιά ανάσα μέσα στην αγωνιστική κρίση των τελευταίων μηνών πήρε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς για το πρωτάθλημα μέσα στο 2019. Η Ένωση πέρασε εντυπωσιακά από τους Ζωσιμάδες, συντρίβοντας με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με το σκορ να κλείνει στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα.

Εκτός από τα τέσσερα γκολ, η ΑΕΚ είχε και τρία δοκάρια, φθάνοντας τα 16 στο φετινό πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Ουζουνίδη που άλλαξε τακτική και χρησιμοποίησε το 3-5-2, επαναφέροντας άμεσα στην ενδεκάδα και τον Μπακασέτα, προηγήθηκε μόλις στο 5΄με εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου. Πέναλτι που έκανε ο Αποστολόπουλος στον Πόνσε.

Στο 21΄ο Μιχαήλ με προβολή στην προσπάθεια να διώξει από το πολύ καλό γύρισμα του Γκάλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο εντυπωσιακές κεφαλιές του Πόνσε στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου μέρους. Από κόρνερ του Γκάλο κι από σέντρα του Λιβάγια αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε σουτ του Χουλτ, που ήρθε να προστεθεί σε αυτά στο πλασέ του Λιβάγια και στο εντυπωσιακό σουτ του Μπακασέτα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δοκάρι είχε και ο Νικολιάς για τον ΠΑΣ, σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Στις καθυστερήσεις ο Μπάρκας απόκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Κλάους Αθανασιάδης. Το κέρδισε ο Κριζμάν σε μαρκάρισμα από τον Τσιγκρίνσκι.

Ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΕΚ, έκανε στο τελευταίο 20λεπτο και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Λίλα, Γιάκος(82΄Ξύδας), Νικολιάς(76΄Νάουμετς), Παμλίδης(46΄Σιόντης), Κρίζμαν, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ (M. Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης(46΄Τσόσιτς), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μάνταλος, Άλεφ, Γκάλο, Μπακασέτας(68΄Κρίστιτσιτς), Λιβάγια, Πόνσε(80΄Μπογέ).

Τα στοιχειά του αγώνα

  • Σκόρερ: 5΄Μάνταλος (πεν.), 21΄Μιχαήλ (αυτ.), 45΄- 45΄+2 Πόνσε
  • Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκη)
  • Κίτρινη: 4΄Αθανασιάδης, 11΄Κρίζμαν - 7΄Μπακασέτας, 43΄Οικονόμου

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr