Με ισοπαλία απέδρασε από το Γεντί Κουλέ ο Πανιώνιος - Ειδήσεις Pancreta

Ένα βαθμό πήρε ο Πανιώνιος στον αγώνα του με τον καλύτερο ΟΦΗ, που θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από 1-1 στη 16η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης πάλεψε σκληρά, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που της άξιζε.

Οι Νεοσμυρνιώτες σημείωσαν την πρώτη ευκαιρία τους στο 80', στο γκολ του Καμαρά. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 27' με τον Πλατέλλα.

Ο ΟΦΗ κυνήγησε από την αρχή το γκολ που θα έβγαζε το άγχος και οι παίκτες του ήταν σαφώς καλύτεροι.

Από το γκολ και μετά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να φτάσει την εστία του Στρέζου κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με 1-0 στο ημίχρονο.

Και στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν ήθελε να ρισκάρει και δεν άφηνε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρία.

Η αντίδραση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 80', στην πρώτη φάση που είχαν στον αγώνα.

Στο 90' ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του ανενόχλητου στη μικρή περιοχή Ντομίνγκες πέρασε άουτ.

Η σύνθεση των ομάδων:

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Παπάζογλου (83' Πάρσον), Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74' Κοροβέσης), Μιχόγεβιτς, Πλατέλλας, Ντίνας (74' Κυριακίδης), Μπράουν, Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σίντι Αλί (85' Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72' Καμαρά), Κότσιτς (55' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr