Ούτε τον Κισσαμικό, η ΑΕΚ - Ειδήσεις Pancreta

Όπως τελείωσε το 2018, έτσι μπήκε το 2019 για την ΑΕΚ, που μετά από κακή εμφάνιση έμεινε στο 1-1 στα Περιβόλια, απέναντι στον εκ των ουραγών της Football League Κισσαμικό, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του κυπέλλου.

Η ομάδα της Κρήτης ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των τρίλεπτων καθυστερήσεων, με κοντινή προβολή του Ρίσκι, αλλά πίεσε στο τελευταίο 20λεπτο και προσπαθούσε να βρει τρόπο, απέναντι σε μια ΑΕΚ που πελαγοδρομούσε.

Η Ένωση προηγήθηκε στο 37΄με σουτ του Πόνσε μέσα από την περιοχή, με τον Αργεντινό να είναι γενικά ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι «κιτρινόμαυροι», που με εξαίρεση ένα διάστημα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρουσιάστηκαν ασύνδετοι, νευρικοί και χωρίς ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές.

Συνθέσεις

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τόλι(81΄Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν(68΄Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης(62΄Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Άλεφ, Μάνταλος, Κλωναρίδης(70΄ Μοράν), Γκάλο(79΄Γιαννιώτας), Μπογέ(46΄Λιβάγια), Πόνσε


Πηγή: pancreta.gr