Παράσταση για έναν ρόλο στο ΣΕΦ - Ειδήσεις Pancreta

Μία πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθειά του να τερματίσει στην τελική 4άδα της κανονικής διάρκειας στη Euroleague, σημείωσε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο ΣΕΦ του Παναθηναϊκού με σκορ 79-65, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στη διοργάνωση.

Χάρη στην επιτυχία του αυτή, ο Ολυμπιακός ανέβηκε σε ρεκόρ 10-6 (νίκες με ήττες) και ανήλθε στην 4η θέση με συγκάτοικο την τουρκική Εφές. 

Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, καθώς μετράει αρνητικό ρεκόρ 7-9 και θα πρέπει πλέον να αναζητήσει νίκες και σε πολύ δύσκολες έδρες, προκειμένου να μπει στα πλέι οφ της Euroleague. 

Για να επικρατήσουν, οι «ερυθρόλευκοι» στηρίχθηκαν στην πολύ καλή τους άμυνα (καθηλώνοντας τους «πράσινους» σε συγκομιδή μικρότερη των 70 πόντων), ενώ κατάφεραν να βρουν τις λύσεις στον επιθετικό τομέα, συντηρώντας με σχετική ευκολία, το διψήφιο προβάδισμα που απέκτησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο.  

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Μιλουτίνοφ, ο οποίος νίκησε κατά κράτος του αντιπάλους του κάτω από τα καλάθια κι είχε συγκομιδή 18 πόντους και 18 ριμπάουντ. Δεκαοκτώ πόντους πέτυχε κι ο Στρέλνιεκς, με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. 

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 41-25, 59-40, 79-65.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr