Γλίτωσαν το κάζο οι «ρεζέρβες» του Παναθηναϊκού - Ειδήσεις Pancreta

Στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα ο Παναθηναϊκός, ισοφαρίζοντας τους ερασιτέχνες της Ιεράπετρας (που αγωνίζεται στη Γ΄εθνική κατηγορία) για το τελικό 2-2 του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, καθώς ο Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είναι βασικοί στην ομάδα. Ωστόσο, αυτοί δεν τον δικαίωσαν, με τον γηπεδούχο και νεανικό Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί μία πολύ άσχημη εμφάνισε απέναντι σε μία ερασιτεχνική ομάδα. 

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 20ο λεπτό, με την Ιεράπετρα να απαντά πέντε λεπτά αργότερα με τον Χισί και να παίρνει το προβάδισμα πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, με τέρμα του Αναστασόπουλου (στο 43'). Τον βαθμό της ισοπαλίας έδωσε στους «πράσινους» ο Καμπετσής, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Οικονόμου, Παντελάκης, Θεοχάρης (46' Μπουζούκης), Αποστολάκης (79' Σιφναίος), Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Κουντουριώτης (69' Πούγγουρας), Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Ο.Φ. Ιεράπετρας: Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (79' Πιθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Χισί, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57' Κορέττα), Μηνάς (69' Τζελέπης), Καλημέρης.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

  1. ΑΟΧ Κισσαμικός... 4
  2. Παναθηναϊκός... 4
  3. Παναιτωλικός... 1
  4. Ο.Φ. Ιεράπετρα... 1

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr