Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΡΗΣ και ΠΑΟ - Ειδήσεις Pancreta

Από το σημείο του πέναλτι κρίθηκε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Άρης - Παναθηναϊκός για την 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League. που έγινε στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο γηπεδούχος Άρης προηγήθηκε στο 15o λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουνές, για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις ο Χατζηγιοβάνης με τον... ίδιο τρόπο, για το τελικό 1-1

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο ομάδες ανέβηκαν μαζί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 19 βαθμούς. 

Ο Άρης μπήκε στο ματς με το πόδι στο γκάζι, επιχειρώντας να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Αφού απώλεσαν μία μεγάλη ευκαιρία (ο Διούδης απόκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα), οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι (που αμφισβητήθηκε έντονα) και πήραν κεφάλι στο σκορ. 

Από το σημείο εκείνο και μετά, ο Άρης έκοψε ρυθμό, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσει τις δικές του ευκαιρίες. 

Το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους «κίτρινους» να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις που δημιουργούσαν. 

Τελικά, ακόμα ένα πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ των φιλοξενουμένων (το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι), άλλαξε τις ισορροπίες και επέτρεψε στους «πράσινους» να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr