Μοιράστηκαν βαθμούς ΠΑΣ και ΟΦΗ (1-1) στα Γιάννενα - Ειδήσεις Pancreta

Ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ μοιράστηκαν βαθμούς στα Γιάννενα, ερχόμενοι ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκας.

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανάκαμψη και τους φιλοξενούμενους να ανασάνουν βαθμολογικά και να «ξεκολλήσουν» από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στα Γιάννενα έχοντας γευτεί για πρώτη και τελευταία φορά της χαρά της νίκης, κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21 Οκτωβρίου και παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Οι παίκτες του ΠΑΣ έλαβαν θέσεις μάχης με ανεβασμένη ψυχολογία και ενέργεια έπειτα από τη νίκη επί του Λεβαδειακού την περασμένη αγωνιστική που τους έδωσε βαθμολογικό οξυγόνο.

Αντίθετα, η κρητική ομάδα κατέβηκε…πληγωμένη στους «Ζωσιμάδες» από τα σημάδια που της άφησε η γκραν – γκινιόλ αναμέτρηση με τον Άρη και η εντός έδρας ήττα από τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο «ζεστά» στο ματς με καλή κυκλοφορία της μπάλας και διάθεση να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ απειλώντας σε τρεις περιπτώσεις με τους Αθανασιάδη (7΄), Αποστολόπουλο(16΄) και Τζημόπουλο (27΄).

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας (56%) με το μέρος του στο α΄ημίχρονο, ωστόσο δεν έβγαζε ποικιλία ανάπτυξης στο παιχνίδι του σε ένα άκρως ισορροπημένο ματς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με πιο επιθετικές διαθέσεις στο β΄ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 54ο λεπτό από στημένη φάση και με δράστη τον Ποτουρίδη ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στη Super League έπειτα από 116 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να ξεπεράσει το σοκ και να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Πετράκης έριξε στη μάχη Κρίζμαν και Μυστακίδη πηγαίνοντας σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα και δικαιώθηκε με το γκολ του Αθανασιάδη ο οποίος δεν είχε σκοράρει στα τελευταία 32 παιχνίδια της Super League.

Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον ΟΦΗ να μελαγχολεί για την απώλεια τη δεύτερης νίκης του στη φετινή κούρσα του πρωταθλήματος και τον ΠΑΣ να σώζει την παρτίδα με το βαθμό της ισοπαλίας.

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr