Σβήνουν οι ελπίδες για πρόκριση - Ειδήσεις Pancreta

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει από την Ουγγαρία με θετικό αποτέλεσμα και πλέον οι πιθανότητες για την πρόκριση στην συνέχεια της διοργάνωσης του Europa League, εξανεμίζονται. Ο δικέφαλος ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη Βίντι με 1-0 και έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προβλημάτισε με την απόδοσή της και το γκολ του Μιλάνοβ στο 50' έμελλε να είναι το νικητήριο για τους γηπεδούχος που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Από ένα διπλό λάθος ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ χωρίς να μπορέσει τα επόμενα λεπτά να απαντήσει.

Με το που δέχθηκε το γκολ ο δικέφαλος και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Λουτσέσκου έκανε τρεις αλλαγές. Ο Ρουμάνος πέρασε στο παιχνίδι τους Μπίσεσβαρ, Ακπόμ και Ουάρντα χωρίς όμως να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του να βρει δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά στο οι ποδοσφαιριστές του δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βίντι: Κόβατσικ, Πάουλο Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούσζτι (68’ Κόβατς), Νεγκό, Πατκάι, Στόπιρα, Γιουχάζ, Στσέποβιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ) 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς 

Πηγή


Πηγή: pancreta