Σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση η Ξάνθη - Ειδήσεις Pancreta

Η ομάδα της Θράκης πήρε το «τρίποντο» στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, προσπερνώντας την ΑΕΚ. Η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζοντας το αήττητο σερί και βυθίζοντας την ομάδα του Πελοποννήσου στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

H ακριτική ομάδα, με γκολ του Γέντρισεκ στο 71ο λεπτό, απέδρασε από την Τρίπολη και μετά από εννέα αγωνιστικές μετρά μόνο μια ήττα, την πρώτη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στην αναμέτρηση έχοντας δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη, η Ξάνθη άρχισε να γίνεται περισσότερο απειλητική και στο 71' με τον συνήθη ύποπτο, Ερικ Γέντρισεκ κατάφερε να σκοράρει.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και δέκα λεπτά αργότερα είχε καλή ευκαιρία με τον Καλτσά, πλησιάζοντας στην ισοφάριση.

Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (75' Δουβίκας), Φερνάντεθ (42' Τσιλιανίδης), Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς. 

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά, Κίκε (46' Καντά), Τζουρίτσκοβιτς, Κάστρο (85' Μελλιόπουλος), Γέντρισεκ. 

Πηγή


Πηγή: pancreta