Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα και στρέφει την προσοχή της στην Μπάγερν - Ειδήσεις Pancreta

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Ριζούπολη, καθώς η «Ένωση» επικράτησε το Σάββατο με 2-0 σκορ του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» μία ημέρα μετά την τελεσίδικη αφαίρεση 3 βαθμών, για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πρωταθλητές άνοιξαν στο 37ο λεπτό το σκορ με τέρμα του Μάνταλου, με τον Λιβάγια στο 85' να σφραγίζει τη νίκη τους.

Η «Ένωση» με αυτό το «τρίποντο» έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ (θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη) και  Ατρόμητο (φιλοξενεί τη Δευτέρα τον Αστέρα).

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ 0-2
 
Γκολ: 37' Mάνταλος (ΑΕΚ), 85' Λιβάγια (ΑΕΚ)
 
Κίτρινες: Λιβάγια (ΑΕΚ), Σιμόες (ΑΕΚ), Οριουέλα (Aπόλλων), Γκάλο (ΑΕΚ)
 
Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον - Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα - Κονέ, Γκίνο, Ντ' Ούρσο - Μπεντινέλι, Ακόστα (76' Σικαμπάλα), Τριάδης.

ΑΕΚ: Μπάρκας – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ – Μπακασέτας (75' Μπογέ), Μοράν (46' Άλεφ), Σιμόες, Μάνταλος – Λιβάγια – Πόνσε (61' Κλωναρίδης)

Πηγή


Πηγή: pancreta