Γνώρισε την ήττα, κρατάει την εμφάνιση ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta

Για περίπου εβδομήντα λεπτά ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη θρυλική Μίλαν, όμως η ιταλική ομάδα εκμεταλλεύτηκε την κούραση και τα λάθη των «ερυθρολεύκων», ισοφάρισε το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε στη νίκη με 3-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του κρατούν μόνο την εμφάνιση, καθώς για ένα μεγάλο κομμάτι του αγώνα η εικόνα της ομάδας του Πειραιά ήταν υποδειγματική. Ο Ολυμπιακός, όμως, αναζητεί, πλέον, το απόλυτο στα επόμενα δύο παιχνίδια απέναντι στην Ντούτζελαντ για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση.

Το γκολ για τον Ολυμπιακό στο 14' ο Γκερέρο, Κουτρόνε (70' – 79') και Ιγκουαϊν (76') οι σκόρερ για τη Μίλαν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με... καρδιοχτύπι για τον Ολυμπιακό, καθώς η Μίλαν σκόραρε στο 6', όμως ο Καστιγιέχο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Οι ερυθρόλευκοι μπόρεσαν να αντιμετωπίσου την πίεση των γηπεδούχων και έβαλαν πολύ δύσκολα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο αφού προηγήθηκαν στο 14' με κεφαλιά-γκολ του Γκερέρο.

Η Μίλαν συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς κρατούσαν ωραία μπάλα και με τους Τουρέ, Γκιγιέρμε και Νάτχο μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πίεση στο κέντρο. Στο 22' μάλιστα ο Ναουέλ προσπάθησε να κάνει δύο τα τέρματα του Ολυμπιακού, όμως το σουτ του έφυγε άουτ. 

Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να σκοράρει ξανά στο 35΄ όταν πήγε να κρεμάσει τον Ρέινα χωρίς επιτυχία.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο ευκαιρίες για τους Ιταλούς με τον Σα να λέει «όχι» στον Ιγκουαϊν στο 36' και τον Καστιγιέχο να μην μπορεί να σκοράρει στο 41'. 

Στην επανάληψη η Μίλαν προσπάθησε και πήρε μέτρα στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό να έχει μερικές καλές στιγμές, όμως, στο 70' άλλαξαν όλα.

Οι αλλαγές του Γκατούζο, Κουτρόνε και Τσαλχάνογλου, έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα και ο Ιταλός φορ έφερε το ματς στα ίσια.

Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός κατέρρευσε και η ομάδα του Μιλάνου πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τους Ιγκουαϊν (76') και Κουτρόνε (79').

Μετά το 3-1 το παιχνίδι είχε κριθεί και η ομάδα που απείλησε ήταν πάλι η Μίλαν, όταν είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

Μίλαν: Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (Κουτρόνε), Σούσο, Ιγκουαΐν

Ολυμπιακός: Σα, Τοροσίδης (Μεριά), Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Νάτχο, Γκιγιέρμε, Φετφατζίδης, Τουρέ (Φορτούνης), Ναουέλ (Ποντένσε), Γκερέρο

Πηγή


Πηγή: pancreta