«Τυφώνας» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ - Ειδήσεις Pancreta

Με ανατροπή ήρθε το «5 στα 5» για τον ασταμάτητο φέτος Παναθηναϊκό που επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Χάρη στη νίκη τους αυτή, οι «πράσινοι» έφτασαν στους 9 βαθμούς (είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6) και ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με ΑΕΚ και Άρη (έχουν, ωστόσο, ένα ματς περισσότερο).

Αντίθετα, ο ΠΑΣ έμεινε στους 6 βαθμούς και την 8η θέση. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κριζμάν στο 23ο λεπτό, ωστόσο η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού δεν πτοήθηκε. Αρχικά, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του πρώτη ημιχρόνου (στο 43' με τον Χατζηγιοβάνη) και ακολούθως έφτασε στην ολική ανατροπή με τον Μακέντα πριν κλείσει η μία ώρα αγώνα (στο 59'). 

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά και διαφύλαξε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (65' Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74' Καμπετσής), Μακέντα (77' Πούγγουρας)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κριζμάν, Τσικάρσκι, Μπαπτίστ (58' Κλάους Αθανασιάδης) , Βιδάλ (78' Μυστακίδης), Σκόνδρας (71' Κούζικ), Νικολιάς

Πηγή


Πηγή: pancreta