Πήρε καλό… βαθμό ο ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta

Καλό… βαθμό στην αμυντική του λειτουργία πήρε ο ΟΦΗ στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στην Ξάνθη.
Τρείς μέρες μετά την ήττα με 3-0 στο πρωτάθλημα η κρητική ομάδα πήρε ισοπαλία και βαθμό για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου της φάσης των 32 του κυπέλλου διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα.

Αυτό έγινε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι, με τον ΟΦΗ να παρουσιάζει ένα βελτιωμένο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο με το πρόβλημα χθες να εστιάζεται στην επίθεση η οποία έμεινε επίσης στο μηδέν όπως και στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο.

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με αλλαγές περισσότερες για την Ξάνθη που είχε 8 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής.Ο ΟΦΗ που κι αυτός έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο  έχοντας υπέρ του και τον ισχυρό άνεμο ενώ η Ξάνθη βελτιώθηκε και ισορρόπησε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης εκμεταλλευόμενη κι αυτή με την σειρά της τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Οι ισχυροί άνεμοι ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού και δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών… Ειδικά στο πρώτο μέρος  υπήρχαν στιγμές, που η κατάσταση ήταν απελπιστική στο να σταθεί έστω και για λίγο η μπάλα, ώστε να παιχθεί ποδόσφαιρο, στη συνέχεια, βέβαια, οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν, αλλά μέχρι εκεί.

Όσο για μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν υπήρχαν, πλην κάποιων επικίνδυνων στιγμών από λάθη ή στημένες φάσεις… Ως εκ τούτου, η ισοπαλία  κρίνεται απόλυτα δίκαιη. Ο ΟΦΗ τελείωσε το ματς έχοντας υπερισχύσει στην κατοχή (53% έναντι 47% της Ξάνθης) με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν διπλάσιες τελικές (6-3).

Από τον ΟΦΗ ξεχώρισαν οι Μιχόγεβιτς, Μπολάκης, Νάστος.

Με λάθη η διαιτησία του Τζοβάρα (Φθιώτιδας). Βοηθοί του οι  Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας). Κίτρινες είδαν οι Κάστρο, Σουλεϊμάν, Μπαξεβανίδης,  Μιχόγεβιτς,  Κοροβέσης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Θιμιάνης, Φλίσκας, Αλμέιδα, Ντε Λούκας, Μελιόπουλος (58’ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Σουλεϊμάν (75’ Γέντρισεκ), Κίκε Μπουλά (65’ Σαρπόνγκ), Κάστρο.

ΟΦΗ : Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Νάστος, Μεγιάδο (62’ Παπαστεργιανός), Σασί, Ντίνας (84’ Πλατέλλας), Νέιρα, Αραβίδης (70’ Βουό).

Πηγή


Πηγή: pancreta