Παίρνει εισιτήρια για Ηράκλειο η ΑΕΚ - Ειδήσεις Pancreta

Με κόσμο στο πλευρό της, θα βρεθεί τελικά η ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, το Σάββατο. Από πλευράς ΓΓΑ, έγινε γνωστό πως επιτρέπεται η μετακίνηση μεμονωμένων φίλων της Ένωσης στο «Γεντί Κουλέ» κι έτσι τίθεται σε ισχύ η συμφωνία που υπήρχε από την προηγούμενη εβδομάδα, για να υπάρξουν 400 εισιτήρια διαθέσιμα για τους οπαδούς της ΑΕΚ, στη Θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ.

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως μέχρι νωρίς το μεσημέρι σήμερα (Τετάρτη), υπήρχε η αίσθηση πως θα υπάρξει απαγόρευση παρουσίας ΑΕΚτζήδων, μετά από έκθεση της αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία στην ΠΑΕ ΟΦΗ, είχαν φτάσει μηνύματα από οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, που προειδοποιούσαν για περίπτωση επεισοδίων, αν βρεθούν στο γήπεδο ΑΕΚτζήδες.

Ωστόσο υπήρξε ανακοίνωση των οργανωμένων του ΟΦΗ, που διέψευσαν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο και δήλωσαν πως είναι υπέρ της μετακίνησης οπαδών σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας και δεν έχουν κανένα θέμα με τους οπαδούς της ΑΕΚ. «Αρκεί να σέβονται όλοι την έδρα, την πόλη μας κι εμάς τους ίδιους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Έπειτα από αυτό το δημόσιο «άδειασμα» στις θέσεις που είχαν διατυπωθεί από πλευράς Αστυνομίας, δεν υπήρχε λόγος για τον Γιώργο Βασιλειάδη, να πάει σε απαγόρευση μετακίνησης, όταν πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο βρέθηκαν κανονικά οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Πηγή


Πηγή: pancreta