Σοβαρή πρόταση από ξένο επενδυτή δίνει όραμα στον ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
 

Πολύ σοβαρή πρόταση από το εξωτερικό  έρχεται  στον ΟΦΗ για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό. Την πρόταση μεταφέρουν στους διοικούντες και μετόχους της ΠΑΕ  οι Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης οι οποίοι αποτελούν και τους εγγυητές αυτού του πλάνου που ετοιμάζεται για την κρητική ομάδα και που αν ολοκληρωθεί μπορεί να αλλάξει την ροή των πραγμάτων και να την οδηγήσει ξανά σε δρόμους επιτυχιών.

Το ενδιαφέρον που προέρχεται από ξένο επιχειρηματία είναι πολύ σοβαρό και περιλαμβάνει την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ όπως αποκάλυψε το gentikoule.

Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα με στόχο να προχωρήσει το πρότζεκτ και να επιτευχθεί η συμφωνία. Το θέμα δεν προέκυψε χθες αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί εδώ και καιρό με τον καταρτισμό του πλάνου από την πλευρά του επιχειρηματία για την κρητική ομάδα.

Πουρσανίδης - Γιάννης Σαμαράς

Οι τρεις πρώην παίκτες του ΟΦΗ έχουν σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση και αναμένεται να είναι από τους βασικούς συντελεστές εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Η ιστορία τους στον ΟΦΗ και η προσφορά τους  είναι τέτοια που η ανάμειξη τους αποτελεί εγγύηση και δικλείδα ασφαλείας καθώς απολαμβάνουν την καθολική αποδοχή του κόσμου της ομάδας.

Πατέρας και υιός Σαμαράς καθώς και ο Ηλίας Πουρσανίδης έφτασαν χθες στο Ηράκλειο για να παρουσιάσουν το πρότζεκτ και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις ωστόσο τόσο από την δική τους πλευρά όσο και από την πλευρά του ΟΦΗ τηρείται σιγή ιχθύος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία  με τις πιθανότητες να είναι αρκετές αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν πέσουν οι υπογραφές.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον σχεδιασμό που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα τονίζουν χαρακτηριστικά ότι η πρόταση είναι πολύ σοβαρή και ότι αν τελικά προχωρήσει μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ και να του δώσει όραμα και προοπτική για το μέλλον. Μάλιστα εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία θα έρθει στην Κρήτη και ο επιχειρηματίας που έχει εκπονήσει αυτό το πρότζεκτ για τις υπογραφές και την επίσημη παρουσίαση.


Πηγή: patris.gr