«Βουβό» πρωτάθλημα και ανάγκη συγγνώμης… - Ειδήσεις Pancreta

Με οργανωτικό κριτήριο, ουσιαστικά βρισκόμαστε παραμονές έναρξης του πρωταθλήματος. Αλλά η απουσία ενέργειας ως αποτέλεσμα δημιουργικών διεργασιών και αντίθετα οι διαπραγματεύσεις επι…διαπραγματεύσεων, προσέξτε: για ζητήματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και πλέον ουσιώδη όπως η, νυν και αεί στην χώρα μας, ευάλωτη διαιτησία ή, η ποιότητα των αγωνιστικών χώρων και η ασφάλεια των γηπεδικών εγκαταστάσεων και όχι μόνο.

Θέματα δηλαδή που θα έπρεπε, διαχρονικά, να έχουν βάσεις άρα και δυνατότητες ευελιξίας όταν οι συγκυρίες το επιβάλλουν! Αντ αυτών, λύσεις της τελευταίας στιγμής για τα ίδια, οργανωτικά και μη, θέματα όσες καλούνται να συντείνουν στην αξιοπιστία της αγωνιστικής διαδικασίας…

Με μια λέξη ένα βουβό πρωτάθλημα, άλλο ένα, βρίσκεται εν όψει!

Θα έπρεπε να είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό σκέλος του, αν βέβαια όλα τούτα ήταν, όπως θα μπορούσαν χρόνια τώρα, λυμένα… Απόντος λοιπόν του…υγιούς θορύβου γι' αμιγώς αγωνιστικά δεδομένα, σε λίγο θ' αρχίσει ένα, άλλο ένα… βουβό πρωτάθλημα «Σούπερ Λίγκ» (σ.σ: αλήθεια , πόσο σαρκάζει η μετάφραση του πρώτου συνθετικού «Super»).

Αφήστε με ν' αναπολώ την ομάδα, την Εθνική του 2004 σε τέτοιες στιγμές… Και να προσδοκώ απο εμπλεκόμενους κάθε ιδιότητας (ναι, και δημοσιογράφους!) να ειπωθεί κάποια στιγμή, δημοσίως, μια συγγνώμη προς την ομάδα του Ρεχάγκελ, του Ζαγοράκη, του Καραγκούνη, του Νικοπολίδη, του Νικολαϊδη και των υπόλοιπων!

Ένα «συγχωρήστε μας που δεν μάθαμε τίποτα απ την αμοιβαιότητα, την συνεργασία σας!».

Σπύρος Τσάμης

Πηγή


Πηγή: pancreta